perjantai 5. elokuuta 2011

Tänään elokuun perjantainaSallikaa minun pomppoilla blogi-asian kanssa vielä hetki. Palaan siihen pian. Lämpimät kiitokset kannustuksista.
On kuitenkin jo syys. Joka saa jo itsessään minuun valtavasti virtaa. Lisävirtaa on kuitenkin antanut täydet yöunet koko kesän ajalta! Siinä alkaa väkisinkin ideat pyöriä päässä niin kovasti, että hiekkalaatikon reunalla on hyvin vaikeaa.


Tänään(kin) olen taitellut kompostipusseja. Niitä toivottavasti kohta tarvitaan runsaasti (siis normi komposti käytön lisäksi).


Löysin lähikirppikseltä pinon itsetehtyjä lappusia talouspaperin korvikkeeksi. Loistavia, 2€/5 kpl. 


Tänään(kin) olen merkinnyt muistiin syksyn neuletarpeita. Ja, kuten joka vuosi, tarpeet on valtavat. Viis pipoa kullekin. Vähintään.


Olen myös ihaillut tilaamiani trikoita, aikeena kokeilla lastenvaatteita. Tarvitaan rohkeutta, että uskaltaa noihin saksensa tunkea.

3 kommenttia:

Elli ja Aura kirjoitti...

Minulta löytyy samaa pupukangasta. Tein itse niin että ensimmäinen koeversio tuli tehtyä halvasta kankaasta. Luitkin ehkä tämän jo meidän blogissa, mutta suosittelen tuota tekniikkaa. Itse en ollut edes ommellut trikookankaalle reunahuolittelua aiemmin... Mutta hyvin se menee, rohkaisua siis roppakaupalla ja varoituksen sanana että niihin jää koukkuun ;)
Elli

Jonna kirjoitti...

Ihana tuo pupu kangas! Ja tuo tuoli!

Minä lainasin uusimman Ottobren tänään kirjastosta, ajattelin että jospa kokeilisin ommella jotain syyspukua pienimmälle.

Sire kirjoitti...

Ihania kankaita ja ihana blogi. Omasta blogistani löytyykin sinulle tunnustus. Täälläkin odotetaan sitä aikaa, kun lapset viihtyisivät hetken keskenään.