sunnuntai 21. elokuuta 2011

Arjen ajatuksia


Kirppiksiin voi jäädä hyvinkin koukkuun, tai jollain tavoin riippuvaiseksi. Löytämisen ilo on niin kivaa, että kirppiksille on vaan päästävä. Polte kasvaa ja kutkuttaa mieltä, eikä siitä pääse, kuin kirppistelemällä. 


Meidän kylällä on avattu uusi. Ja nämä maalaiset on sitten siitä kivoja, että ne tietää, että kirppishintojen kuuluu olla kirppismäisiä hintoja. Näitä hintoja ei kaupungissa nähdä. Keltainen peltipurkki 1 €. Ruskea Aarikan peltipurkki 2 €. Maisa-kirjat 1,30 €/kpl!!! Siis häh! Näähän on uutena yli 15€ ja kirppishinnatkin pyörii kympissä. Sydän pysähtyi nämä nähdessä. Ja Kerttu tykkää niistä ihan hirmusesti. Miten niissä tehdäänkin just niitä Kertun lempiasioita. Pompitaan, soitetaan, puhalletaan saippuakuplia...Löydöt jatkuvat. Pallopaita 1,50 €. Nanson raitatrikoopaita 0,30 €. Raidasta on tarkoitus ommella jotakin muuta, katsotaan mihin se riittää.Tämän viikon olen kitunut Kertun kasvua. Miten se voikin tuntua, kuin sydäntä revittäis. Ehkä sen pitäisi tuntua hyvältä ja helpottavaltakin. Mainoksessakin nainen sanoo, että se on parasta kun lapset kasvaa ja oppii.
Vaan kun Ei tunnu hyvältä ja helpottavalta. Se on outoa ja kummallista. Kaikki on erilaista.
Pysy aina pienenä ja lintuna.

5 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Siinäpä löytöjä kerrakseen, nuo purkit <3

Miusta on mukavaa kun lapsi kasvaa, vauhti vois vaan vähän hidastua...

Kaisa kirjoitti...

Me osuimme eilen kerrankin Seinäjoen Vapaakirkon kulmille, kun kirpputori oli auki (avoinna vain lauantaisin muutaman tunnin) ja oli vielä -50 % -päivät... Eurolla lähti mukaan neljä pientä pitsiliinaa tuunauksiin ja siisti musta pikkureppu!

Pauliina kirjoitti...

Voi, minustakin tuntuu siltä, että tämä pienempi saisi pysyä vielä pienenä. Niin söpö juuri nyt!

virssu kirjoitti...

Kirjoitat kauniisti tuntemuksia joita olen itsekin käynyt viime aikoina läpi. Kaipa tämäkin, jatkuva huoli, kuuluu äitiyteen. Jaksamista kipuiluissasi!

ArualMaria kirjoitti...

Ihania kirppislöytöjä! Tykkään erityisesti noista purkeista. Kaupungissa tahtoo tosiaan olla kirppishinnatkin harmittavasti pilvissä.

Kasvukipuja kai ne ovat nekin... Totta kai sitä huolehtii ja pelkääkin. Mutta varmasti tulee mukaan ylpeyttäkin omasta taimesta, kun saa seurata toisen oivalluksia ja oppimista. Tsemppiä! <3