keskiviikko 24. elokuuta 2011

Päivän iloisimmat

Meillä kaivetaan. Talon ympäriltä yli kahteen metriin. Se on vain kuoppa. Siis kuoppa. Ei kovin iso asia tässä maailmassa. Mutta isolta se tuntuu, vie voimat ja aiheuttaa huolta ja murhetta. Turhaan, en kaipaisi yhtään. Minusta ei olisi talonrakentajaksi tai sen puolisoksi. 


Kuopasta löytyi vanha pullo. Onkohan sillä tämän talon talonrakentajalla ollut huolta. Minkälaista huoli oli vuonna -58. Onko mihinkään päästy. 
Iloitsin kuitenkin pullosta, se kertoo tarinaansa ja antaa talolle taustaa. Vaikka vain vähän, mutta jotain.Toinen iloinen on uusi Toast. Syysnumerot ovat parhaimpia.

2 kommenttia:

siina kirjoitti...

I can feel your pain. Meillä kaivaukset aloitetaan ma-aamuna klo7reikäreikä. Sisällä on meneillään leivinuunin muuraus. Ja ulkoa on kaadettu seitsemän puuta. Joten puruä ja pölyä on joka paikassa, ensiviikosta soppaan lisätään vielä kura. Oujee.
Tsempit!!

Kati kirjoitti...

Vertaistukea täälläkin. Tosin suurin osa kaivettiin jo joku viikko sitten, mut sit se viimeinen hole jäi odottamaan... Ja tulee olemaan vielä hetken. Huoh. Kuraa riittää vielä pitkään.