torstai 9. kesäkuuta 2011

Peukalo hukassa

Olen niitä ihmisiä kun tykkää ohjeista. Että, joku on kirjoittanut paljonko jauhoa, montako siementä mille välille tai missä kohdin kaventaa silmukka. Noin niinkuin aluksi ainakin. Joskus ohje on sekava ja menee hermot ja teen miten lystää.Toisille ohjeet eivät sovi alkuunkaan, minulle sopivat. Tykkään järjestyksestä ja selkeydestä, ainakin siis näissä ohjeissa.


 Ja tämä elämän osa-alue, kuin puutarha ja kasvit. Voiko enää sekavammaksi mennä, vaikka ohjeita piisaa. Kouli, idätä, karaise, hoida, paapo, varjo, mikä multa, koska, kuka, miten, miksi täällä sanotaankin näin ja toi sano noin. Apua!


Riittämättömyyden tunteet nousivat pintaan, kun naapuri kiikutti luottavaisin mielin parikymmentä mitäliekääpiöitä kuukauden ajaksi hoitoon. Antoi palkaksi muutaman meille ja vielä ruusujakin. Kiitos!


"Istuta syvään maahan". Joo voin istuttaa, joo syvään. Maahan. Joo, hoidan kääpiöt. Kastelua. Joo.

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mitäliekääpiötä :D olen just samanlainen.
Tarvitsen selkeät ohjeet, etenkin puutarhassa.

piipadoo kirjoitti...

Täällä myös selkeiden ohjeiden ystövö!

-Paula

Liina kirjoitti...

Ihanaa! Muitakin ohjeista tarvitsevia :)

Usimarjaana kirjoitti...

Kyllä, olen niin samalla linjalla kanssasi! Tykkään ohjeista, ne luovat tietynlaista selkeyttä elämään, helpottavat päätöstentekoakin toisinaan. Et ole yksin :)

riitu kirjoitti...

Ai, ihanaa että välillä tulee vastaan muitakin jotka tarvitsevat OHJEET :)! Sitä tuntee itsensä niiiiin pieneksi kun lukee blogista toisensa jälkeen "malli oma" tai "mallin kehittelin siinä samalla kun neuloin"...