lauantai 19. huhtikuuta 2008

Raitaa valmiina

Hih, nyt on taas neule valmiina ja kolmaskin kohta tuloillaan. Tämän kertainen on myöskin pitkän taivaleen tuotos. Tosin tämän tarkoitus on ollut enemmänkin tarjota neulojalleen viihdykettä TV:n katselun ohella, kuin valmistua. TV:hän ei yksinään riitä viihdyttämään, vaan käsillä pitää olla jotain tekemistä.Tämän myötä on hartaasti katseltu Täydellisiä naisia ja Rimakauhua ja rakkautta. Ihan lemppareitani! Teho-osastoa katsoessa en voi neuloa, koska siinä tapahtuu niin paljon ja nopeasti, että silmukat putoilee. Muuta en juuri katsokaan tai ehkä yhtä, mutta en kehtaa kertoa.
Malli: mittoja vanhoista hyviksi todetuista
Lanka: King Cole Merino Blend 4 Ply, 260g
Puikot: 3mm

No pahintahan tässä oli hirmuinen määrä lankojen päättelyä, joka ei maistu edes TV:tä katsellessa. Kunnes eräänä päivänä keksein oivan ratkaisun: voi lukea tenttiin samalla kun päättelee lankoja! Joo, se tekee lukemisestakin siedettävämpää. Ja varsinki pänttäys vaiheessa toimii hyvin, kun keskittyminen muuten on vaikeaa. Ja todistettavasti suositeltava keino, sillä sain megavaikeasta tentistä 4. Ja sehän on ihan selvästi lankojen päättelyn ansiota!

Nyt tarvitaan uusi TV-neulomus. Haaveissa vilisee kaikenlaiset torkkupeitteet..

8 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihanan näköinen paita!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!!! Tosi kaunis väriyhdistelmä!

Laura L kirjoitti...

Tosi kauniit värit! Tykkään myös raidallisista neuleista.

.k kirjoitti...

Torkkupeitto menee myös täällä :)
Tämä löytyi suosikiksi, ja tarpeeksi helpoksi vaikka silmät kiinni: http://knitalong.net/?page_id=35

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis, huolella tehty neule! Tuo TV-käsityö on niin totta! Tulee jotenkin "puuhakkaampi" olo, kun ei vaan loju sohvalla... Rimakauhua ja rakkautta on muuten todella hyvä!

Liina kirjoitti...

Villapeikko: Kiitos :) :)

Hannaliini: Tykkään myös tämän väreistä, valitsin tahallaan minulle vähän vieraita värejä yhdistetäväksi.

Laura L: Juu raidat toimivat aina ja niistäkin saa erinäköisiä juttuja. Tässä on minulle epätyypillinen liila mukana ja heti tuntuu ihan uudenlaiselta.

Kirsi: kiitos linkistä! Ihana peite, kuume vaan nousee :)

Pappipuikoissa: Jep, tekee niinkuin jotain hyödyllistä samalla. Rimakauhu on super hyvä, osaan kyllä ulkoa sen ja kauhulla odotan niitä loppujaksoja. Viehättävintä on ihan taviksen tuntuiset henkilöt.

Limeadine kirjoitti...

Tosi pehmeän näköinen paita! Mä olen myös raitaihmisiä. Ja värit ovat tosi raikkaat ja tyylikkäät!

Lape kirjoitti...

Kaunis ja hyvin onnistunut neule!