lauantai 12. huhtikuuta 2008

Talvineule kevääksi

Vihdoinkin! Vihdoinkin tämä on valmis, juuri sopivasti paksu talvineule kevät aurinkoon. Aloitin tämän viime elokuussa. Kesä helteillä väänsin paksua villaa paksuilla puikoilla syysilmat mielessä. Mutta jostain syystä into lopahti tämän suhteen, ehkäpä löysin jotain kiinnostavampaa siinä välissä. Puolustukseski voisi sanoa, että eipä olisi ollut paljon käyttöä tänä talvena näin paksulle neuleelle. Ilmojen vielä hieman lämmettyä, se menee mukavasti ilman takkia.
Malli: Oma
Lanka: Colinette, One zero 700g
Väri: Castagna 128
Puikot: 5mm
Malli on aika niukka, mihin toisaalta pyrinkin. Mutta totuus on, että olen pingottanut sitä petarin alla ainakin viikon joka suuntaan. Tuli nimittäin liian piukka, ei mahtunut hiha edes valtavan hauikseni ympäri. Jotain pikku laskuvirhettä kenties...

Pingotus kuitenkin auttoi, vaikka olin jo valmistautunut viskaamaan neuleen johonkin kaapin syvimpään lokeroon. Parasta neuleessa ovat napit! Ne ovat omasta aarrearkusta. Nappi aarteeni ovat peräisin Kestilän vaatetehtaalta, jossa isäni on ollut nuorena töissä. No tykkään kyllä langastakin valtavasti, yrtän vähitellen totutella ajatukseen, että tämä on valmis.

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Kaunis, upea, ihana! Eikä tämä auttanut yhtään hillitsemään langanostohinkuani joka on viime aikoina kohdistunut juuri tämäntyyppisiin lankoihin :)

Limeadine kirjoitti...

Oi kun hieno! Varsinkin tuo kaulushässäkkä nappeineen on tosi tyylikäs.

Liina kirjoitti...

Villapeikko: Kiitokset kovasti! :) Lanka on ihana ja Colineten värit erityisen kauniita, ymmärrään hyvin hinkuilun!

Limeadine: Kiitos:) Juu tuo on kiva kaulus malli, vähän eri kuin perus poolo, mutta ihan helppo toteuttaa kuitenkin.

Limeadine kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain!