torstai 28. lokakuuta 2010

Asiaa tiskiräteistä

Nää neulotut bambu-tiskirätithän on vallan mainioita! Miks mä en oo sitä ennen tajunnu. Oon vaan katellu miten mania levisi joskus kauan aikaa sitten blogeissa. Jäin tyypillisesti ite pois kyydistä ja heräsin vasta nyt.

Oli nimittäin tarvetta uusille räteille. Mutta, Minjan ja Jonnan ekopostausten jälkeen olen alkanut pohtimaan tarkemmin jokaista ostosta. Hyvä niin! Mietin, onko tarpeellinen, tarvitsenko oikeasti, voinko tehdä itse, löydänkö kirppikseltä vai löytyykö ekompi vaihtoehto.

IMG_6688

Olen tietenkin jo aiemminkin pyrkinyt ekompaan elämään, mutta parannettavaa on. Onhan tietenkin päivänselvää, ettei kaupan tavallisia rättejä kannata ostella. Varsinkaan, kun omasta kaapista löytyy bambu- ja puuvillalankoja.

IMG_6677

Tein kolme, joista yksi on kadonnut. Ehkä se on siellä samassa paikassa, missä kaikki tutitkin. Ehkä tämä yksi pieni neiti tietää missä?

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Minäkin sain vasta ihan äskettäin aikaiseksi tehdä noita rättejä, virkkaamalla kylläkin. Ovat aivan loistavia syöttötuolin putsauksessa, lähtee ruuat hyvin irti!

sasu kirjoitti...

Viime jouluna tein lahjaksi noita rättejä ja jokainen jolle niitä anntoin oli tykännyt niistä aivan mahdottomasti.
Ovat kyllä kestäviä, eivät haise, persoonallisia, ja todella tehokkaita putsaajia.

Emma kirjoitti...

Meillä kaikki tutit on kaiuttimen sisässä, eikä niitä ylläty yllätys saa sieltä pois kuin sahaamalla poikki koko pömpelin. Olkoot siellä.