keskiviikko 27. elokuuta 2008

Paketti salainen saapui

Oih ja voih! Olen saanut ihka ekan salaisen neuleystävän pakettini ikinä. Ensimmäistä kertaa siis mukana. Ja on tämä kyllä kivaa.

My creation

Paketin avaaminen oli huisin jännittävää. Ja oli kyllä hyvin perehdytty mieltymyksiini.
Paketista löytyi Mokasukkaa kauniin kletaruskeana. Nam! Kaksi kerää pehmeääkin pehmeämpää savunharmaata soijavillalankaa. Päätyvät pipoksi, juuri niin kuin sny ehdottikin. Väri sopii täydellisesti uuden talvitakkini kanssa.
Itsetehty Marimekko kassi. Juuri passeli kirjastokassiksi, omani kun on vähän liian pieni. Tai sitten lankanöttösten säilyttämiseen, niitä kuulemma kun on ympäri kämppää. Aina.
Suklaa oli maukasta ja pehmeää, katosi jo suihin.

Kiitos aivan hirmuisesti ihanasta paketista. Jännityksellä odotan jo seuraavaa.

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Eksyin sivuillesi juuri. Kiva löytää toinen turkulainen neule-bloggaaja. Olet todella taitava. Itse olen aika perus-tekijä, mutta kovasti on lanka-kärpänen purrut. Ja käsityöt kaikkinensa on mun juttu. Mukavaa syksyä! Toivottavasti tää sateen määrä tästä vähenis.

Noora kirjoitti...

Kiva kun kävit "kylässä". Laitoin sut listalleni, toivottavasti et pahastu ...

Liina kirjoitti...

No enhän tiettykään pahastu! Mukava löytää uusia blogikavereita :)

Noora kirjoitti...

Lueskelin sun vanhoja postauksia ja kiinnostuin noin värjäilyistä. Olen itse menossa käsvivärjäyskurssille kuun lopussa ja koko aihe on nyt alkanut kovasti kiinnostaa. Millä sinä värjäät? Joissa blogeissa on ollut KoolAid (?) värjäyksiä, tiedätkö niistä mitään? Onks ne allergiaystävällisiä kun ovat kai atsoväripohjaisia??? Oon tosi noviisi (tässäkin), kääk, mutta innokas oppimaan uusia juttuja.