lauantai 2. elokuuta 2008

Luomisen intoa ja ajan puutteen tuskaa

Huimat kiitokset keltaisen kommenteista! Neule on jäänyt harmikseni melko vähälle pitämiselle helteiden vuoksi, toivottavasti asia korjaantuu ja helteet loppuu.
Helteistä puheen ollen; olen jo valmis syksyyn! Tule syksy!

Mutta mitäs täällä on sitten puuhailtu, kun ei näytä mitään valmista syntyvän. No luotu silmukoita ainakin. Ja luotu vielä varmuudeksi toisetkin ja kolmannetkin.


My creation

Kuinka mukavaa onkin korkata uusi kerä ja laskea silmukoita. Jännittää minkälaista pintaa syntyy ja, että näyttääkö se siltä kuin kuvassa. Ihan parasta. Tykkään siitä vaiheesta jopa enemmän kuin itse työn valmistumisesta, mikä sitten näkyy kesken olevien määrässä. Kuvassa ei suinkaan ole kaikki...

Ja sitten elämäni löytöön! Löytöjen löytöön! Aitoa seitkytluvun retrovahaa, sitä oikeaa myrkkyvahaa!


IMG_4874

Minulla on onni olla hyvissä väleissä erääseen turkulaiseen myymälään. Myymälän kätköistä löytyi vahakangas-näytevihkonen, jonka nähdessäni riemunkiljaisu oli suuri! Ihania, kiiltäviä, paksuja vahakankaan paloja. Jotka noin vain lahjoitettiin minulle. Kukaan muu ei edes vilkaissut niitä, ei ollut niistä kiinnostunut vähääkään.
Oma pieni pääni alkoi heti sauhuta vimmalla. Olen selannut palat kymmeniä kertoja läpi ja aina vaan hymy nousee korviin. Palat ovat melko pieniä, mutta niistä saa tehtyä vaikka mitä kivoja pussukoita, lompakoita..

IMG_4876

6 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kivan näköisiä neuleenalkuja sulla. Tuo vahakangaskasa aiheuttaa lievää kateellisuuden tunnetta...

Villapakka kirjoitti...

Kauniita neuleenalkuja.Mulla on kanssa tuo aloitusinto ja siitä johtuen monia keskeneräisiä löytyy :/ Onneksi jotain joskus valmistuukin :)

Ihana tuo keltainen villatakki tuossa alhaalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sinulla mielenkiintoisen näköisiä neuleenalkuja!

Mukavaa neulesyksyä jo odotellen

terveisin salainen neuleystäväsi

Tytti kirjoitti...

Mukavia aloituksia sinulla siellä. Vahakangaspumaska on kyllä tosiaankin hieno löytö!

Liina kirjoitti...

Soile: Kiitos! Vanhat vahakankaat taitaa olla aika harvinaisia, ajattelin kuitenkin alkaa metsästää niitä kirppareilta. Niistä sais aivan ihania laukkujakin, jos olis isompia paloja.

Helmi: Kiitos! Juu, toisaalta pitääkin olla monta työtä menossa samalla kertaa, mutta välillä tuntuu, ettei mitään tuu valmiiksi ikinä :)

Anonyymi: Hihi hii :) Hauska kuulla sinusta!

Tytti: Jep! Pidän sitä itsekin aika ihmeenä!

Iinu: Hienoa jos löydät vahoja! Uskon, että niitä on tallella vielä monissa myymälöissä. Ainakin sellaisissa jotka, eivät oo muuttaneet sitten 70-luvun. Takahuoneet on täynnä kaikkia herkkukätköjä. Pitäsköhän tehdä oikein kierros!

Rhia kirjoitti...

Heipähei, ihan näköisiä neuleita. Olisin tiedustellut että mitä lankaa on tuo vaaleansininen ihanuus?