keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Mennään markkinoille

Aiotaan mekin tässä plokkeinemme uskaltautua ihmisten ilmoille. Poistuminen kellarista voi tehdä ihan hyvää, vaikka siis ihan vihreitä ollaan näissä hommissa. 

Helsinkiin siis- SILMÄ, PISTO, TIKKI, TAKKI- Keittiönperäyrittäjien käsityö- ja tarvikemarkkinat.
Ensi viikonloppuna 10-11.9.2011 Tieteiden talolla.
Vielä puuhataan valmistelujen kanssa, vaikka sekin on yhtä sekasortoa.
Mitä ihmettä sinne tulisi ottaa mukaan? Kuinka paljon? Miten me edes löydetään perille? Pitäiskö jo alkaa pakata? Ja siis- kuinka paljon mukaan?
Apua, ei me olla ehditty mitään suunnitella. Ja osaakohan Mr nyt varmasti kertoa, miten silmuccamerkkejä käytetään. Neulomista on ainakin harjoteltu...
Jännittävintä on tavata kaikki bloggaajat livenä. Ja yhtä jännittävää on päästä esittelemään tuotteita. Tulkaa kaikki markkinoille!

6 kommenttia:

Perhoneito kirjoitti...

Kassi ja succavenytin ainakin lähtee messuilta kohti Tamperetta, jos sellaiset teidän pöydästä löytyy vielä lauantaiaamuna :)

morso kirjoitti...

Kauhea yritys tulla sunnuntaina, toivottavasti siellä on vielä jotain tavaraa jäljellä. ;)

Vilma kirjoitti...

Mahtavaa kun lähdette verstaalta maailmalle, hyvä hyvä! Harmillista, että en pääse messuilemaan ja teitä tapaamaan, mutta ehkä joku toinen kerta... Mä ainakin ennustan, että tämä ei jää teidän viimeiseksi messukerraksi; ainakin mulla on ollut hurjan kivaa ne muutamat kerrat, kun olen ollut aputyttönä käsityömessuilla. :)

Liina kirjoitti...

Perhoneito: :) Tervetuloa!

Morso: Toivottavasti pääset :) Jos jokin loppuu kesken, niin halutessa postikuluitta lähetämme jälkitoimituksena.

Vilma: Uskon myös, että on kivaa. Alakin on jo itsessään niin kiva :) Ja hei, Tampereelle tullaan myös, niiden valmistelut on aloitettu jo keväällä.

tikru kirjoitti...

huisaa :) jännä nähdä teitäkin.

helena kirjoitti...

Oi voi! Minä ostin teiltä hauskoja silmukkamerkkejä ja puikkomittoja mutta enpä osannut yhdistää teitä tähän blogiin (= huonosti olen siis seurannut)