sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Uutta puhtia

Ihan ensiksi, suuret kiitokset runsaista onnitteluista! Ihanaa on, kun teitä on näin paljon, toivottavasti joku on vielä jäljellä tämän hiljaisuuden jälkeenkin.

Nyt on kuitenkin saatu Liina parempaan vointiin ja puikot pysyy taas käsissä. Tosin miehelle kuuluu kiitos siitä, että taas neulotaan. Yhtenä iltana hän vain päätti, että nyt se nainen tarvii taas neulontaa ja pisti puikot käsiin. Välillä aina tarkisteli, että viuhuuko ne ja onko kivaa. Ja kivaahan oli.

Aloitin helpolla ja puolivalmiilla. Toinen sukka oli jo valmiina ja tarvitsi parin. Nämä päätyivät sitten samalla äitienpäivälahjaksi. Samalla totesin, että juuri tätä vartenhan yksinäiset valmiit sukat ovat olemassa. Eli niitä tarvitaan lisää, siis yksinäisiä sukkia.

IMG_2118

Malli: Groovy Socks (rav) by Caroline Dlugy-Hegwer

Lanka: Itse värjättyä en muista laatua

Puikot: 2,5 mm

Nyt menen viuhomaan puikoilla, jotta saan yhden neuleen valmiiksi, jotta tämä olisi taas neuleblogi, eikä ruikutusblogi.

12 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Mukavat sukat ja keväinen värikin!

tiinaf kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta!
Kauniit sukkaset!

tikru kirjoitti...

Onnea. Kävin just kurkkimassa 5 päivää vanhaa :)

outi kirjoitti...

Ruikutus loppuu pahoinvoinnin myötä ja vaihtuu tarmoksi. Minä makasin viime kesän sohvalla ja voin pahoin ja ruikutin. Syksyn myötä ja talven saapuessa alkoivat viuhua taas puikot täälläkin vimmattuun tahtiin. Nyt viuhuu taas vähemmän; vauvat ovat sellaisia. Varastavat ajan ja sydämet.:)

Mari kirjoitti...

Mukava että siellä puikot viuhuu taas ! :) Ehkä ne viuhuu minullakin vielä jossain vaiheessa :D

Tahruska kirjoitti...

Minullakin iski ihan totaalinen neuleblääh, kun positiivinen testi tuli tehtyä. Monta kuukautta meni tekemättä oikeastaan yhtään mitään, sitten villavaippahousut veivät mennessään. Vieläkään en kauheasti muuta osaisi/haluaisi/jaksaisi tehdä, mutta niiden väkertäminen on sitäkin kivempaa. Kohta pitää kai alkaa lahjoitella neulomattomille kavereillekin :D Ravelryssä ainakin odottelevien äitien ryhmissä näyttäisi siltä, että neulebläähis on jopa tyypillinen raskausoire...

Leppoisaa odotteluaikaa sinne ja lämpöisiä kevätpäiviä! Toivottavasti muuten olet voinut hyvin ja odottelu jatkuu oikein pilvilinnoja rakennellen!

Liina kirjoitti...

Limeadine: Jep, kevättä rinnassa taas :)

Tiinaf: Kiva, että blogilla on vielä lukijoita :)

Tikru: Kiitos :) Ja onnea myös tädille!

Outi: Kiitos lohduttavista sanoista! Nyt eletään siis puikkojen viuhunta aikaa, nautin taas siitä.

Mari: Kyllä uskoisin, että jos ne on joskus viuhunut, niin kyllä ne vielä tulee viuhumaan :)

Tahruska: Juu, samana päivänä, ku testin tein jäi puikot siihen. Neuleblääh pitäisi saada virallisiin raskausoire-listoihin!
Muuten kaikki on kunnossa, mitä nyt normaalia väsymystä, selkäkipua, turvotusta, kuvotusta, uupumusta jne.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin väriset sukat! Mukava kuulla, että neulominen taas maistuu :)

Noora kirjoitti...

Tosi kaunis toi sun banneri tai otsake tai mikä sen virallinen nimi nyt on! Tyylikäs. Elegantti :)

Sini kirjoitti...

Ihan sama stoori oli mulla viime vuonna näihin aikoihin. Raskauden ekan kolmanneksen ei jaksanut juuri mitään tehdä ja loppuaika raskaudesta sitten suristiin melkein jo ylikierroksilla. Sille omalle pikkuiselle on niin kiva tehdä kaikkea :-D

Näppi kirjoitti...

Tervetuloa takasin. Joo, varmasti puikot viuhuu jatkossa taas. Kunhan pienokainen on maailmassa sitten tahti voi hidastua taas ;)

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat!