torstai 1. tammikuuta 2009

Uutta vuotta!

Vuosi on nyt vaihdettu ja arvonta suoritettu! Hurjasti oli osallistujia, kiitos siitä! Nyt saan tutustua moniin minulle ennestään tuntemattomiin blogeihin.

Sain myös pyynnön tehdä pingottelu-postauksen. En ole oikeastaan koskaan ajatellut asiaa, mutta voin sen tehdä, vaikka en pidäkään itseäni mitenkään asiantuntijana. Mieheni nyt vain sattuu olemaan hurahtanut niihin :) Neulon vain eka parit sukat..

IMG_5591

Arvontatekniikka oli perinteinen. Nimet lapulle ja laput purkkiin. Shake and shake. Ja lappu ja nimi ongitaan ylös fanfaarien kera.

IMG_5594

3. palkinto: Mittaticcu menee Tikrulle. Tikru pääsee koekäyttämään uutuutta :)

IMG_5593

2. palkinto: Puiccomitta menee Villapeikolle. Villapeikko saa oivan apuvälineen puikkojen mittailuun.

IMG_5595

1. palkinto: Succaplokit menevät Jaanan käsityöt blogin Jaanalle, joka saa nyt pingotella sukkia!

Onnea voittajille! Mielellään olisin jakanut palkintoja kaikille, niin iloinen olin osallistujamäärästä. Ja yhtä iloinen on itse tehtailija, kun hänen tuotteensa ovat saaneet osakseen kiinnostusta.
Laittakaahan voittajat maililla yhteystietonne, niin palkinnot lähtevät pikimmiten postiin!

4 kommenttia:

JaaPa kirjoitti...

Kiitos!
Succaplokit olivat tänään postilaatikossa. Ihanat! Noista olen pitkään haaveillut ja nyt sinun ansiosta minulla on sellaiset :))
ja ne puikkomittarit ovat myös ihanat. Kaikelle löytyy aivan varmasti käyttöä.

Noora kirjoitti...

Hei Liina!

Kuule, yks kysymys. Sinä kun olet tilannut sieltä Get Knittedistä, niin minkälaisia kuluja siitä tuli? Tuliko jotain tulli-juttuja?? Mua kiinnostais kokeilla, mutta en haluais mitään yllätyslaskua sieltä...

Liina kirjoitti...

Ei tuu mitään ylimääräsiä kuluja, postimaksut vaan, jotka nekin on muistaakseni samaa luokkaa kuin jos tilaisit Raisiosta. Mulla on aina kaikki toiminu hyvin ja nopeasti Get Knittedin kanssa. Ja siellä on edullisemmat hinnatkin, kuin täällä Suomessa. koukkuun siihen kyllä helposti jää :)

Noora kirjoitti...

Kiitos, Liina, vastauksesta. Uskaltaudun siis uusille tilailu-vesille. Huomasin kanssa ne aika huomattavankin halvat hinnat! Mukavaa pakkasviikonloppua!