lauantai 1. marraskuuta 2008

Pikkukivaa pikkupyhänä

Ihan ekana, lämpimät kiitokset blogi huomion-osoituksista Siskolle ja Sudranalle. Blogini ja minä olemme kovin otettuja näistä!

Arkeni täyttyy nykyään uuraasta opiskelusta. Ihan stressiksi asti. Joten tarpeen oli pieni kokeillaanmitätästätulee-hetki. Bussikorttinikin on kovin ahkerassa käytössä, kuljen koti-yliopisto-työpaikka väliä oman mittapuuni mukaan tosi usein. Niin usein, että alan jo tottua busseihin. (Kerrottakoon etten pidä niistä yhtään).

IMG_5044

Löytö-vahakankaani pääsivät vihdoin käyttöön. Tein bussikortille oman suojapussin. Sydän-aukosta näkyy kortin kuva Suomen joutsenen mastoista.

IMG_5050

Toinen pussi on ylimääräiselle korttikokoelmalle. Kortteja harvoin tarvitsee, mutta ei niitä voi kotiinkaan jättää, jos kuitenkin tarvitsee.

IMG_5051

Suloinen pari arjen piristyksesi. Tykkään ihan hirmuisesti noista 70-luvun vahoista! Vahakangasta oli hauska ommella ja yleensäkin ommella. En ole aikoihin käyttänytkään koko värkkiä. Taidanpa kaivaa keskeneräisen tikkitakin esiin..

10 kommenttia:

Himmu kirjoitti...

Tuo bussikorttipussukka on tosi hauska idea! Ja sit se on jotenkin niin hellyyttäväkin

Heidi kirjoitti...

Voi miten kiva idea! Ja nuo pussit ovat todella suloiset. Käytännöllisyyttä unohtamatta :) .

Liina kirjoitti...

Himmu: Kiitos :) Juu, tulee ihan tyttö olo. Jännittävää kokeilla sitten eka kertaa.

Heidi: Kiitos! Seuraavaks vois varmaan tehdä jonkun puusukan pussukoille :)

Tytti kirjoitti...

Tosi söpöjä pussukoita. Eivätkä varmaan nuhjaannu laukussa niin helposti kuin kangasversiot.

Liina kirjoitti...

Tytti: Kiitos :) Nimenomaan, ja vaha on muutenkin hauskaa, kun sitä on niin vähän käyttänyt. Tai oikeestaan ei koskaan ennen.

Noora kirjoitti...

Minäkin äänestän ne söpöiksi! Tosi ihania ja varmasti käteviä! Itsekin haaveilen pienestä ylimääräisestä pussukasta, jossa olis ne ylimääräiset "tarpeelliset" kortit. Vaan kun on tällänen lahopää nii kai se pussukka olis aina hukassa. Ellei sitä kiinnittäis jollain tapaa itse rahamassiin, hm...

Limeadine kirjoitti...

Täällä sielunsisar: opiskelua superstressiksi asti ja mullakin on jo oma pussi kaiken maailman bonuskorteille!

Liina kirjoitti...

Vilttitossu ryysynen: :) Juu, totta on, että pussukka ei ole aina mukana. Ja ei ainakaan sillon, ku just sitä lisäbönusextra-korttia tarvis, et sais sen alennuksen tai jotain:)

Limeadine: Kaipa tämä stressi sitten kasvattaa sitä paineensietokykyä? Huoh :o

TruckerElin kirjoitti...

Hej! I hope it's ok that I borrowed the little succaplokki-pictures that you have on the right. I use it as a link to you on my blogg. :-) I really like the hand and the blockers!

/Elin

Liina kirjoitti...

truckelin: It's ok! :)