keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Kohta lentää linnut parvekkeelta alas!

Eikä mitenkään iloisesti viserrellen, vaan tekijän hermoromahduksen ansiosta.

IMG_5100

Ei nimittäin nyt osaa eikä tajua. En oo koskaan ennen tehnyt tällasta mallia, hirveesti tässä onkin tullut uutta ja ihmeellistä vastaan. Ihan silmukoiden luomisesta alkaen.

Kun pyörönä siis on tehty kaikki ja hihoissa piti laittaa apulangalle kainaloista 10 s odottamaan. Ja nyt olis tarkotus yhdistää kaikki osat, niin mihin ihmeeseen mä paan ne 10 s apulangalta? Ja mikä ihmeen idea ne oli laittaa siihen apulangalle, jos nyt kuitenkin ne laitetaan siihen samalle puikolle? Vai ooks mä täysin pihalla?

IMG_5104

En löydä mistään vastaavaa mallia, josta voisin tarkistaa ohjeita. Osaisikohan kukaan auttaa lintupaitaa ja tekijää hädässä?

9 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

En mäkään ymmärrä, ellei vartalo-osistakin jätettä langalle samaa määrää silmukoita. Ne sitten silmukoitais lopuksi yhteen ja ne muodostais kainalonalusen. Mut jos vartalo-osasta ei neuvota jättää silmukoita oottelemaan, ni sitten en ymmärrä minäkään. Kauniilta näyttää, älä lennätä lintuja parvekkeelta.

tikru kirjoitti...

Hei, ei oo tota ohjetta, enkä oo tutustunu, mutta..
Olisiko ne apulangalla olevat silmukat kainalossa niin, et vaan kylmästi jätät ne neulomatta, neulot siis yli, kiristät langan ja siihen jää "pussi" kunnes steekkaat hihapyöriön auki. Vähän ku peukalokiila ja sen silmukat :)

tikru kirjoitti...

äääähä.. sori.. turha neuvo :)
tajusin väärin.

Liina kirjoitti...

jaana: oot luultavasti oikeessa. Tossa yhditsämisessä varmaan sanotaankin, että sl 10 sts uudelleen. Tulkitsin sen, että puhutaan niistä samoista hihan silmukoista. Juu näin sen täytyy mennä. Kokeilen ainakin. Kiitos hirmuisesti!

Tikru: Kiitos kuitenkin :) Ihanaa kun täällä saa apuja!

Jatta kirjoitti...

Monessa hihapyöriössä pitää päätellä n määrä silmukoia. Jos toi on se jutska? Älä luovuta ennenku sovitat!

Liina kirjoitti...

jatta: Kiitos tsempistä! Sitä tarvitaan. Sain hiha-ongelman ratkaistua, mutta nyt huomasin, et hihasta tuleekin 3/4, ja kuvassa on pitkä. Haluan pitkän, jotenka purkaa sitten vaan... tykkääks joku oikeesti harrastaa tätä? :)

heidi kirjoitti...

Voi että! Tuolalista se on mulla yleensä yksinkertaisempienkin mallien kanssa. En yleensä puhu samaa kieltä ohjeen kanssa enkä jaksaisi koko ajan edes ohjetta olla tarkistelemassa. Siksipä onkin melkein aina vain sukkia puikoilla...

Anonyymi kirjoitti...

Minä en valitettavasti osaa neuvoa yhtikäs mitään ongelmassasi, mutta tulin kertomaan, että viimeinen paketti on laitettu postiin ja saat sen toivottavasti ensi viikon alkupuolella. Tv: SNY

Liina kirjoitti...

Heidi: Niinpä, paitsi, et kyllä mä onnistun sukkienkin kanssa kehittämään taisteluja :)

Sny: Jännää jännää :)

Iinu: Usein nuo vaativat nettiohjeet on aikalailla yksinkertaistettu ja siks multa menee ohi. Lankojen sekoittumisesta keskenään kyllä varoitellaan :)