lauantai 18. lokakuuta 2008

Lokakuun salapaketti

Tämän kertainen salapaketti tuli ihan yllättäen, en jotenkin osannut yhtään odottaa. Säälimättä posteljooni tunki sitä luukusta sisään ja yritin pähkäillä, että mitä olen tilannut ja mistä ja koska. Sitä ei enää edes muista omia tilailujaan..

My creation

Kyllä se on vaan niin kivaa saada yllätyslankaa! Ihania vyyhtejä, joita hiplailee ja ihailee pitkän tovin. Paketista löytyi värjäykseen sopivaa Wetterhoffin silkkivillaa, jolle on jo väri mielessä. Ja iki-ihanaa JitterBugia, jonka väri on erittäin mieluinen. Ajatuksena olisi sormikkaat ja pipo, joita ehkä raidotan jonkin toisen langan kanssa, jotta lanka varmasti riittää. Muistikirjat ovat aina tervetulleita, keräilen niitä, eikä niitä vaan voi olla liikaa. Ja tämä taitaakin olla käsin tehty (?).
Ja kaunis grafiikka-kortti, jossa vihjailtiin nimipaljastuksesta ensi kerralla. Yritin tehdä tutkimusta ja löytää Sny-ni, mutta en kyllä millään osaa arvata.

paper

Langat oli kääritty silkkipaperiin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain avata silkkikäärön, jonka sisällä on lankoja. Ihanaa! Pienestä sitä ihminen ilostuu. Langat saavat jotenkin arvoisensa kohtelun ja ovat entistäkin tärkeämpiä. Aina olen kateellisena ihmetellyt, että miksi kaikki saa silkkipaperilankoja ja minä en, vaikka kuinka tilailen ulkomailta. Nyt joku on toteuttanut tämän haaveen.

3 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Voi miten ihana paketti! Kyllä minäkin ottaisin mielelläni tuollaisen. Vinkkinä, ilu käärii langat silkkipaperiin. :)

Liina kirjoitti...

Kaisa: Juu paketti tosiaan on ihana! Ja kiitos vinkistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa että paketti ilahdutti! Hyvää alkanutta viikkoa tv sny:si