torstai 21. helmikuuta 2008

Surullinen moka

Jotenkin onnistuin deletoimaan blogini. Kaikki on kadonnut bittiavaruuteen! Nähtävästi ikuisiksi ajoiksi. Olen kokeillut kaiken mahdollisen, mitä omilla ja mieheni nörttitaidoilla on tehtävissä. Ei löydy.
Kerään voimia jonkun aikaa ja aloitan alusta...
Niisk :(

8 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Voi ei, ihan kamalaa! Toivottavasti jaksat jatkaa/aloittaa alusta, vaikka nyt onkin varmaan ihan hirveä olo.

Onneksi tehdyt neuleet ei kuitenkaan kadonneet, vaikka tarinat ja kuvat hävisivätkin. Jos sekään nyt tässä tilanteessa lohduttaa yhtään.

Halauksia ja sympatiaa lähetän, kun en muutakaan osaa.

Vilma kirjoitti...

Ai niin, ainakin vielä löytyy sun koko blogi Googlen välimuistista, joten jos jaksat ja haluat niin saat vielä kopioitua tekstit ja kuvat talteen.

Eli laita Googlen hakuun "Liinan villat" --> antaa tulokseksi nykyisen uuden blogin, mutta jos hakusivulla klikkaat kohtaa "välimuistissa", niin pääset vanhaan blogiisi. Siellä ainakin toistaiseksi toimivat kaikki linkit ja kuvat, joten jos jaksamista riittää niin kaikki ei oo vielä menetettyä...

Elisa kirjoitti...

Voi kauhia!

Soile kirjoitti...

No voe surkeuden kurjuus. En tiedä auttaako mitään mutta Google readerissa, jonka kautta blogeja luen, näkyy sun postaukset 27. toukokuuta 2007 asti. Mutta en tosiaankaan tiedä voiko niitä hyödyntää mmitenkään....

Markka kirjoitti...

Voi ei :(

Inka kirjoitti...

Voi kurjuuden kurjuus!! :(

Kate kirjoitti...

Voi mikä kurja säkä. Toivottavasti jatkat silti päivittämistä koska täällä on niin mukava käydä!

Liina kirjoitti...

Lämpimät kiitokset kaikille ymmärryksestä! Luulen, että vain toinen bloggaaja voi ymmärtää tilanteen kauheuden. Alan kyllä jo toipua!

Kiitti Vilmalle vinkistä, oon tässä viimepäivät kopioi-liimaa-askartele-tavalla pelastanut vanhoja sivuja, aika homma..