keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Sukkalankamaniaa

Meillä ei ole käsityömessuja, joten messuilin Get Knittedillä. Olen jo pitemmän aikaa kärsinyt sukkalanka varastoni tyhjyydestä. Minulla on aina vähintään kahdet sukat puikoilla ja ysein tulee himo aloittaa uudet ja sitten lankaa ei olekaan. Jotenka annoin itselleni luvan tästä eteenpäin pitää hyvää valikoimaa valmiina kotona.

Tie oikeisiin eliittilankoihin on vielä haparoiva, koska hieman mietityttää maksaa kakskymppiä sukkaparista (kuitenkin). Toisaalta pelottaa edes kokeilla, jos kuitenkin jään koukkuun.

IMG_4976

Opalin Unia pari maukasta kerää. Minulle uusi tuttavuus.

IMG_4978

Alpakka sukkalankaa. (Alpaca Sock Yarn, Uk alpacalta) Kaunis metsänvihreä. Kohtuu hintainen.

IMG_4980


Chileläistä käsinvärjättyä ( Araucania). Omenaista. Kaunista.

IMG_4982

Tämä omiin värjäilyihin. Kokeilumielessä, ennen isompaa tilausta.

Toimitus taas ripeää, kaksi päivää klikkauksesta.

7 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Oikeasti kässämessut ovat helvetistä. Tulee ostettua kaikkea kivaa joista ei sitten oikein tiedä mille alkaisi. Ja kulutetun rahan määrää ei edes uskalla arvailla...

Liina kirjoitti...

Soile: Heh, suorasti sanottu :) Vaikka, kyllä visallakin saa rahaa kulumaan. Kuuluuko se sitten tähän web 2.0 kulttuuriin, että ostellaan netistä, säästyy monta välivaihetta tavaralta-kö

Iinu: On kyllä hyvä paikka ja tosiaan, harkitsen ja vertailen aika tarkastikin, ennen kuin tilaan. Messuilla ei jää aikaa miettiä saati suunnitella, mihin langan tarvitsee.

kaisa kirjoitti...

Hyvät messut sulla on ollut, ihania lankoja.

MouMou kirjoitti...

Ihanan mehukkaita värejä.:)

Liina kirjoitti...

Kaisa: Joo hyvät oli messut. Missähän järjestäis joulumessut :)

Moumou: Niin on, sukissa on hyvä käyttää mitä värejä ikinä huvittaa. Kiva kun piipahtaa uusia tuttavuuksia :)

Noora kirjoitti...

Oi miten ihania lankoja! Minäkin haaveilen, että olis varastossa lankoja... Siis kuunon lankoja. Nyt siellä pyörii seiska veikan loppuja ja muita Novita pläähejä, ei mitään MIELENKIINTOISTA kuten nuo sun lankasi. Äkkirikastumista edelleen odottaessa mennään siis vielä. Miks muuten Turun seudulla ne "käsityömessut" on sellaset käsityöLÄIS-messut?? Eiks täällä muka TEHDÄ käsitöitä??

Liina kirjoitti...

Vilttitossu Ryysynen: Niin just, aina joka puolella on tarjolla valmiita sukkia ja tuohikoreja. Missä kaikki tarvikkeet ja inspiraatiot piileskelee? (vastaus: netissä)