sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Rose red

Pipot ovat olleet aina minulle ongelma. Tai lähinnä sopivan pipon ja oman pääni välinen suhde on ollut hukassa. Mutta nyt on toisin. Voisin sanoa, että täydellinen malli. Soljahtaa päähän ja suhde on löytynyt.

IMG_3072

Malli: Rose Red by Ysolda Teague (Ravelryssa)
Lanka: Blue Sky Alpacas 100% Alpaca Sport Weight, vajaa 100 g
Väri: 518
Puikot: 4 mm


IMG_3082

Tykkään ihan kaikesta tässä. Langasta, väristä, tunnusta, mallista, neulomisesta.

IMG_3090

Kuvausreissulla tuli vastaan myös tämän näköinen otus. Suloinen kuin mikä. Tervehti meitä komiasti ammuen ja jatkoi mutusteluaan.

Seuraavaksi voiskin sitten vaikka synnyttää..

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Haavistolaiset kohtaa plokit

Nämä on ekat Haavistolaiseni. Valmistuminen kesti melkein vuoden. Jokin kai alkoi tökkiä ja tuli kevätkin niin yllättäen. Sain jostain inspiksen rutistaa ne valmiiksi ja siinä ne nyt ovat oikein somina.

jiodkj

Into ei ihan riittänyt peukkuihin ja ne saivat jäädä yksivärisiksi. Samaan aikaan kun totean omaa saamattomuuttani, haaveilen jo seuraavista. Näin se menee. Aina jostain löytyy inspiraatio joka vie mukanaan. Ehkä Virolaiset..

IMG_3048

Malli: Eeva Haavisto, No 23, Kotka
Lanka: Sandnes Garn Sisu (turkoosi) ja Lanett (valkoinen)
Puikot: 2,5 mm

IMG_3053

Niin ja pingotus tapahtui tumbbuplokeilla, joista en olekaan tainnut mainita. Syntyneet jo jokin aika sitten. Erittäin toimivat, varsinkin kirjokintaissa kaikki muhkurat häviää ja lopputuloksesta voi luulla, että käsiala on oikeesti tasaista.

Ja sit ne pääsi uuteen syksyn Knittyyn (sivun alareunassa). Hih!