tiistai 14. heinäkuuta 2009

Petroolia kiitos!

Uusi väri on vallannut mieleni. Tai sanotaanko, että se on hiipinyt mieleen uudelleen. On sitä ennenkin ollut. Petrooli tai turkoosi tai jotain sinnepäin.

Yritän jopa jotain ihan itse. Omin ajatuksin, mallia katsoen, sinnepäin.

IMG_2697


Ja onnistuin olemaan nopea. Sain omani herkuista. PukkIlua. Se oli jopa jännittävää katsoa, kun langat hupeni silmissä. Istuin koneella kengät jalassa ja laukku olalla, valmiina vaappumaan bussiin. En uskaltanut käydä kaikkia kuvia läpi, pelkäsin turkoosien menevän ja bussin tulevan.

IMG_2686

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Ten button

Vihdoin tätä voi kutsua jälleen neuleblogiksi. Täällä on jotain valmiina!

Vaikka mennäänkin perusharmaahiirulainen neulelinjalla, olen oikein tyytyväinen. Ja oikeastaan näitä saisi olla vielä kymmenen lisää, kaikissa harmaan sävyissä ja eri pituuksissa. Perus on aina hyvä.

IMG_2555

Lanka on aivan ihanaa, Rowanin Rowanspun 4ply. Aluksi pinta tuntui vähän harvalta, karkealta ja tylsältä neulottavalta, mutta kastelu uudisti langan ihanan pehmeäksi. Ohuttahan tämä on, mutta saa ollakin.

IMG_2559

Tuo pieni uloke tuossa navan kohdalla on hieman esteenä kiinnitykselle, mutta käyhän tämä näinkin. Napit ovat kaikki erilaisia ja jotenkin ne tuntuisi pelastavan koko homman.

IMG_2560

Malli: Ihan vaan omien mittojen mukaan...
Lanka: Rowanspun 4ply
Puikot: 3