keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Inspiraationi mun

Kautta aikojen suurin inspiraationi on ollut syksy. Fiilis, tunnelma, värit, luonto ja kaikki tunkeutuu minuun ja valtaa mielen. Toisin kuin kevät ja kesä, eivät tuota minkäänlaista ideaa. Kuten sain huomata myös uusimmasta IK:sta, mikä ei aiheuttanut minkäänlaista liikahdusta tai huokausta.

No outoa tässä voisi olla se, että inspiroidun syksystä samaan aikaan, kun hiirenkorvat ovat juuri puhjenneet ja ilma tuoksuu vasta ajetulle nurmikolle.

H&M:n syys kuvasto on saapunut! Muuta sitä ei sitten tarvitakaan. Voittaa mennen tullen joka ikisen neulelehden, uskaltaisin sanoa näin.

IMG_2238

Suurensuuri huokaus! Tahtoo tällaisen pitsiunelmatunikan!

IMG_2239

Ja luumun sävyä. Ihanaa!

IMG_2240

Ja onko siellä Pariisikin.. huokaus..

Olen kuolannut kuvaston melkein puhki, merkannut lempparit, valinnut lankoja. Odotan siis syksyä. Nyt on kyllä ennätys, koska ei olla vielä edes kesäkuussa.


Mutta. Succaplokkinurkka esittelee.

Uusi tuote on syntynyt. LuuriGoru nimeltänsä. Gorussa on puikkomitta 3:sen koolle, ja se on tuuman mittainen. Oiva hätäapu siis. Tekstinä on KNIT!! ja muitakin tekstejä on tulossa. Etsystä löytyy.


IMG_2229

Materiaali on tässä siis hukkapalojenhukkapalojenhukkaa. Ja edelleen se mies on yhtä innoissaan tästä. Vuosi jo mennyt. Voisin joskus esitellä häntä ja hänen työnurkkaansa ja koko touhua.

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Uutta puhtia

Ihan ensiksi, suuret kiitokset runsaista onnitteluista! Ihanaa on, kun teitä on näin paljon, toivottavasti joku on vielä jäljellä tämän hiljaisuuden jälkeenkin.

Nyt on kuitenkin saatu Liina parempaan vointiin ja puikot pysyy taas käsissä. Tosin miehelle kuuluu kiitos siitä, että taas neulotaan. Yhtenä iltana hän vain päätti, että nyt se nainen tarvii taas neulontaa ja pisti puikot käsiin. Välillä aina tarkisteli, että viuhuuko ne ja onko kivaa. Ja kivaahan oli.

Aloitin helpolla ja puolivalmiilla. Toinen sukka oli jo valmiina ja tarvitsi parin. Nämä päätyivät sitten samalla äitienpäivälahjaksi. Samalla totesin, että juuri tätä vartenhan yksinäiset valmiit sukat ovat olemassa. Eli niitä tarvitaan lisää, siis yksinäisiä sukkia.

IMG_2118

Malli: Groovy Socks (rav) by Caroline Dlugy-Hegwer

Lanka: Itse värjättyä en muista laatua

Puikot: 2,5 mm

Nyt menen viuhomaan puikoilla, jotta saan yhden neuleen valmiiksi, jotta tämä olisi taas neuleblogi, eikä ruikutusblogi.