Meillä tehdään pannaria usein. Ihan vain, koska se on niin hyvää. Tavallista tai kasvispannaria, molemmat maistuvat. Kasvispannariin on hyvä tyhjentää jääkaapin tai pakastimen sisältöä.
Ja nytpä liinanvilloissa tehdään historiaa ja julkaistaan ensimmäistä kertaa resepti.
Paras kasvispannari:
2 munaa
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
50 g rasvaa
1 dl juustoraastetta
kasviksia maun mukaan n. 3 nyrkillistä
Uuni 225 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon, lisää puolet maidosta, kaikki jauhot
sekä suola. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput maidot, juustoraaste ja puolet rasvasta (sulatettua).
Voitele vuoka lopulla rasvalla. Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle pieneksi pilkotut kasvikset.
Paista 30-45 min. uunista riippuen.
Tänään jääkaapista löytyi puolikas kesäkurpitsa, puolikas keltainen paprika ja
puolikas punainen paprika. Usein tyhjennän pakastevihannesten loppujakin mukaan.
Maistuu hyvin näin helteelläkin ja vuoka tyhjenee nopeasti. Nyt vaan kaikki pakastimia tyhjentämään, jotta saa tilaa kesän marjoille.